E-monteur

7 mei 2021 Vast
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Uren per week: 40

Monteur elektrotechniek

Ben jij een ervaren E-monteur of zou je dit graag willen worden? Werk je graag aan complexe installaties? Wil je werken voor een familiebedrijf met open communicatie en waar de balans tussen werk en privé goed wordt bewaakt? Is het jouw uitdaging om steeds weer iets moois te maken?

Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor de aansluiting van totale huisinstallaties bij onze klanten. Je werkt netjes en volgens hoge kwaliteitseisen en komt met zowel laag- als middenspanning in aanraking. Je bedient met name de markt voor woning- en appartementsbouw.

Dit vragen we van jou:

MBO-opleiding in een elektrotechnische richting, of de bereidheid deze te gaan volgen, een klantvriendelijke en representatieve houding.


Ook als je nog geen ervaring hebt, maar het vak zou willen leren, nodigen we je uit te reageren. We bieden je een plek bij een erkend leerbedrijf dat de continue ontwikkeling van de medewerkers stimuleert en ondersteunt.Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.

Neem contact op