Ervaren stratenmaker

Leeuwarden 11 mei 2021 Voltijd Tijdelijk
Categorie: Bouw
Industrie: Bouw
Uren per week: 40
Experience: 1 year
Opleiding: Middelbare school of vergelijkbare opleiding

Over het bedrijf:

Kampos bestratingen bestaat sinds 1971 en heeft in 2004 een doorstart gemaakt. Kampos is een begrip in Leeuwarden en omstreken. Door onze jaren lange ervaring zijn we voor al uw bestratingswerkzaamheden uw ideale partner.

Over de functie:

Jij weet van aanpakken en bent graag in de buitenlucht aan het werk. Als het op straten aankomt weet jij als een ware vakman hoe je te werk moet gaan. Voel jij je aangesproken en ben je op zoek naar een (nieuwe) fulltime uitdaging voor langere tijd, dan past de onderstaande vacature bij jou! 

Als ervaren stratenmaker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de uitvoering van bestratingsprojecten bij zowel particulieren en bedrijven. Het is belangrijk dat je je taken nauwkeurig uitvoert.

Functie-eisen:

  • ervaring als stratenmaker
  • VCA-certificaat
  • een goede motivatie

Wat wij bieden:

We bieden jou een functie van stratenmaker waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het bouw cao. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen heb je een baan voor langere tijd. 

 Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.

Neem contact op