Monteur

7 mei 2021 Vast
Categorie: Technici, Installatie en Onderhoud
Uren per week: 40

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een monteur!

Over het bedrijf:

Het gaat om een op de toekomst gericht familiebedrijf dat opereert in zowel het binnen- als buitenland. Sinds 1978 is het bedrijf actief in de levering en montage van onder andere geleiderailconstructies, aanrijdbeveiliging, stalen duikers, geluidsschermen en straatmeubilair. Door die jarenlange ervaring zijn ze specialist en adviseren ze bedrijven en overheidsinstellingen over de verschillende toepassingsmogelijkheden. De producten worden wereldwijd geleverd. Alle op de markt gebrachte constructies worden gefabriceerd conform de laatste Europese richtlijnen en geplaatst.

Inleiding: 

Vind je het mooi om onze wegen en natuur te voorzien van nieuwe geleiderails, aanrijdbeveiliging, geluidsschermen en/of stalen duikers? Dan is onze vacature in de functie van monteur misschien wel wat voor jou. Heb je weinig of geen ervaring? Geen probleem. Bij Eurorail bieden we je graag de mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met het behalen van diploma’s en/of (aanvullende) rijbewijzen.

Als monteur werk je op vele verschillende projecten waarbij je in kleine teams aan de slag gaat met het plaatsen van geleiderails, aanrijdbeveiliging, geluidsschermen en/of stalen duikers. In onze hechte teams lever je samen de veiligste oplossingen die fraai in het landschap passen. Zie jij het zitten om de mooiste projecten verdeeld over Nederland uit te voeren? We vragen hiervoor geen opleiding, maar vooral jouw motivatie waarna je bij ons de handen uit de mouwen steekt.

We vragen van jou het volgende:

  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent in staat om fysiek arbeid te verrichten
  • Je werkt verantwoordelijk en veilig
  • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (incidenteel)
  • Je werkt landelijk en hebt geen probleem met lange reisafstanden en incidentele overnachtingen
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B (E is een pré). Bij ons krijg je de mogelijkheid om je rijbewijs voor bijvoorbeeld een vrachtwagen te behalen.
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bent bereid om deze binnen ons bedrijf te behalen (is een pré)

 Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Reageer dan snel via het onderstaande formulier! Wij zullen kort daarna contact met je opnemen.

Neem contact op